Melyik nyelvvizsga a jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Középfokú B2-es nyelvvizsgát szeretnék letenni angolból, de nem tudom melyiket válasszam az Euro vagy City and Guilds-t?2013. márc. 23. 17:19
1/6 anonim válasza:
Egyértelműen a második! 88 országban fogadják el a City & Guilds-et, a feladatok, pedig életszerűek.
3/6 anonim válasza:
Mindketto tanulobarat. Neked kell valasztani. Sztem a DExam nagyon 1xu, de a C. and G. is az.
4/6 anonim válasza:
A C&G szerintem nem nehéz. A nehézséget sokaknak az okozza, hogy valóban azt méri fel, hogy mennyire használod a nyelvet, nem azt, hogy mennyire vágtad be a szabályokat. Sajnos itthon nem koncentrál a nyelvtanítás a használhatóságra, csak beleverik a diákokba a szabályokat. Nem is csoda, hogy nincs nagy nyelvtanulási kedv itthon.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat szerintem C. and G. -re megyek :)
2013. márc. 25. 13:26
6/6 anonim válasza:
A honlapon es a minden angolon is vannak szovegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!