Németországba szeretnék költözni. Hogy oldjam meg?
"Vagy,hogy oldjam meg,ha nem?"
Vegyétek úgy,hogy ezt nem írtam,mert értelmetlen
Nekem németországi barátom van. :) Én is tanulgatok németül. Mi úgy tervezzük, hogy én otthon intézem a házat, gyerekeket, ő dolgozik. Ha ki is mész, nem fogod álmaid munkájával kezdeni, mert nem tudsz beszélni és nem is értesz meg mindent. Felvesznek mosogatni meg ilyen helyekre, ahol egyértelmű a dolgod, nem pl. irodába. Mosogatsz tegyük fel :D és közben beszélgetsz a kollégáiddal, meg mindenki mással németül, hiszen ott élsz és így IDŐvel belejössz, megtanulod. :) És majd akkor..
Egyébként egy nyelvvizsga nem elég a kint tartózkodáshoz. Valójában úgy lehet nekikezdeni, ha van kint valakid, akinél egy ideig ott lehetsz. :) És aztán mikor van rendes munkád, pénzed, akkor állsz saját lábakra.
Ezt a tanulságos történetet minden, nyelvtudás nélkül külföldre költözőnek ajánlom elolvasásra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!