Valaki jó németes, miről beszélgetnek a lenti videóban?
http://www.youtube.com/watch?v=8WqCw8Lvi8M
Nagyjából tudom miről van szó, de valahogy pontosabban nem tudná valaki elmondani?
mi jött át neked?
mert az egészet lefordítani nem kis munka.
Az a baj, hogy jónéhány szót nem értek, és így nem tudom a mondatokat összerakni. Egyébként elég 1:33-ig lefordítani.
Amennyit értek addig (bár nem biztos, hogy jól), hogy az ő neve, Donikkl, egy szójáték, illetve névjáték, mivel a vezetékneve Donauer --> Doni, ebből úgy lett Donikkl, hogy régen a barátnője (és talán ő is?) bébiszitter volt. Mármint az akkori barátnője, a mostani (a felesége) nem bébiszitter. Na és egy kisgyerek találta ki ezt a nevet a Pumukli (Pumuckl) után. Donauer+Pumukli=Donikkl. Ráragadt ez a név, ma mindenki így hívja, "Herr Donikkl".
Az első fél percet nem igazán értem. 1:33 után pedig az együtteséről beszél, az nem olyan lényeges most. Szóval nagyjából értem miről van szó, de pontosabban kellene, nem csak nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!