Hogyan kell kiejteni a xoxo-t?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 17:51
4/12 anonim válasza:
szerintem a XOXOt nem kell kiejteni, hanem ez az XD puszizós váétozata, az X a szeme, az O meg hogy csücsört, de nem zudom...
5/12 anonim válasza:
Pontosan így van ahogy az utolsó írta. Levelek végére szokták rakni és kb annyit jelent ,hogy puszillak.
6/12 anonim válasza:
Hát az utolsó elötti angy baromsgot mondott...
Ez a xoxo már nagyon régóta van. Az XD meg csak pár éve. Szóval... ha jól tudom Angliából terjedt el és a levelek végére szokták írni annyit tesz PuszPusz. És ezt ne akard kimondani így emberek között... mert az h. 'ikszdé" se mondod (csak pár hülye mint énxd). Szóval ez úgymond MSN szleng lett...
7/12 anonim válasza:
Az utolsó előtti is pont ezt írta.
8/12 anonim válasza:
Kicsit megkésve a válasszal, de én úgy hallottam, hogy ölel, csókol. Aztán hogy most melyik melyik, azt nem tudom. De szerintem az x a csók, az o meg az ölelés.
17/L
9/12 anonim válasza:
x az ölelés, o a puszi. Kiejteni nemtom h szokáse
10/12 anonim válasza:
exoexo=xoxo ( gossip girl betétdala ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!