Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a mondat?...

Mit jelent ez a mondat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Valaki segítene lefordítani mi van a képre írva, mert az utolsó szót nem értem mi akar lenni...

[link]

2012. okt. 19. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint azt jelentené:

Nem állunk meg, amíg fel nem adtuk...

aminek ugye nem igazán van értelme (legalábbis szerintem), de ezt találtam a hálón:

" Harry's "we won't stop 'til we surrender" tattoo

Even though i didn’t like “sweet disposition” at first, i now find myself singing “won’t stop till we surrender” even though, Harry got the lyrics wrong (my precious special boy xD) but the songs actually good..

And even though i didn’t understand the lyrics/tattoo at first it makes sense now “won’t stop ‘till we surrender” meaning, we’ll fight until the end, we’ll fight with all our strength and we’ll only surrender when we realize we have given all of our time into it, only then we’ll surrender. Until then “won’t stop ‘till we surrender”"

Aztán megnéztem a Sweet Disposition szövegét:

We won't stop 'til it's over

Won't stop to surrender

- s mindjárt értelmet nyert a dolog.

Ez a bizonyos Harry rosszul tetováltatta magára a szöveget. Az igazi jelentése az lenne, hogy "nem állunk meg, míg vége nincs, nem állunk meg, hogy megadjuk magunkat", magyarul: nem adjuk meg magunkat, harcolunk a végsőkig.

:)

2012. okt. 19. 21:34
 2/2 anonim válasza:
hazzának volt ilyen a karján csak leszedette lézerrel [link]
2012. okt. 25. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!