Szerintetek is Rihanna - We found love c. száma inkább a drogozásról szól, mintsem a szerelemről?
Figyelt kérdés
Ugye ott van a videoklip, ami azért sok helyen utal a dolgokra... Vagy rögtön az első sor, "yellow diamonds in the light", ahol a "sárga gyémántok" lehet utalás a crack-re... Szerintetek?2012. szept. 26. 20:19
1/7 anonim válasza:
Így van az egész a drogozasról szól. Többször is csak a tág pupillat mutatják és eléggé bodult állapotot játszottak el. Ez a nepbutitas. 21. század módra.
2/7 anonim válasza:
miért, azt gondolnád, hogy a quimby most múlik pontosan című nótájának sincs semmi köze a szerelemhez?:)
3/7 A kérdező kommentje:
Majd meghallgatom a Quimby-t, mert nem ismerem. :) De akkor olyan lehet, mint mikor SubBass szív, sűrít, gyújt és kipufog?
2012. szept. 26. 20:46
4/7 anonim válasza:
Nem tudom arról szól-e vagy sem, én meghallgatom néha, de eszembe nem jutna attól még drogozni, mert egy számban ami tetszik, erről énekelnek... Nagyon butának kell lenni alapból ahhoz, hogy meghallgass egy 'drogos számot' és rögtön úgy gondolt milyen menő már a drog...
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem a szerelemről szól, és nem is a drogokat reklámozza. Arról szól, hogy ha bedrogozol, illúziókat fogsz valóságnak hinni - például a szerelmet, - aztán mikor kijózanodsz, nagyon fog fájni.
6/7 anonim válasza:
kérdező szerintem te is bevagy drogozva -.-
7/7 Grill23 válasza:
Ne legyetek már ennyire butuskák...:-) Hogy a fszomba nem lehet ennyire érteni egy klip mondanivalóját? Drog = szerelem. A drog olyan, mint a szerelem. Legalábbis hasonló. Ha rászoksz a drogra sohase elég belőle. És akkor innen már könnyű következtetni, hogy a szerelemből se elég. De ha elromlik minden, akkor le kell szokni, s befejezni a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!