Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A Fog Creek mit jelent?

A Fog Creek mit jelent?

Figyelt kérdés

szóval a szövegkörnyezet(állásinterjúra tanácsok):

I always, always leave about 5 minutes a the end of the interview to sell Fog Creek. This is very important even if you are not going to hire them. If you\'ve been lucky enough to find a really good candidate, you want to do everything you can at this point to make sure that they want to come to Fog Creek.

arról van szó hogy az interju végén mindig adnak 5percet hogy ... szóval nem igazán tudom

2009. aug. 1. 10:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a Fog Creek egy cég neve, ahol az állásinterjú zajlik. Az állásinterjú végén az interjút levezető személyzetis mindig hagy 5 percet arra, hogy "eladja" a céget, azaz reklámot csináljon a cégnek, vonzóvá tegye a jó képességű jelentkező számára, hogy tényleg akarjon ide jönni dolgozni (nehogy az interjú során vagy utána meggondolja magát - de ezt csak én teszem hozzá, de így tűnik logikusnak).

-falcon-

2009. aug. 1. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!