Szerintetek melyik az az idegennyelv, amit a legtöbben kedvelnek?
Figyelt kérdés
Nem tanulnak, mert az úgy egyértelműen az angol, mert azt muszáj. De szerintetek melyik az a nyelv, amit a legtöbben szeretnek is?2012. szept. 4. 22:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem a spanyol. Az olyan dallamos meg jól hangzik és még könnyű is.
2/4 webnyelv válasza:
Vagy az olasz.
Az angolt is sokan szeretik egyébként.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is a spanyolra és az olaszra gondolok.
2012. szept. 5. 00:55
4/4 anonim válasza:
De ennyi erővel a japán is lehetne, gondoljatok a sok kis anime-b*zira :)
Amúgy az olaszt főképp, de a spanyolt is nagyon sokan utálják (én nem, bár az olasszal nem szimpatizálok). Ha belegondolok, az ismeretségi körömből van vagy 2 ember, aki ezeket a nyelveket szereti, a többi mind iszonyodik tőlük.
Sokkal dallamosabb nyelv többek között a svéd is, szóval ez egy hülye érv.
Szerintem nincs ilyen nyelv. Inkább olyan nyelvek vannak, amiket kevésbé szeretnek (német, szláv nyelvek, francia), de olyan amit jóval több ember kedvel, mint aki nem, nincs (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!