Tud itt valaki arabul? Arab-magyar fordításra lenne szükségem. Csak néhány mondat! Please! :-)
Figyelt kérdés
1 حسنى سليم انت مش عايز تغير البرموده ده يا اسامه ... نااااايس يا زميلى
2 هههههههههههههههههه معنديش غيرة تصدق كل صورة بالشورت دة هههههههههه
3 حبيبي يا حسني والله عامل أية في الغربة يا غالي
4 حسنى سليم وبردو مش قادر تفهم ان هو ده سبب النحس اللى مش عايز يسيبك ف حالك
5 حسنى سليم يا راجل دا انا بشوف فاتح بخاف اقولك سلام عليكم لحسن النت يفصل عندك
2012. aug. 16. 19:48
11/21 anonim válasza:
Már megkaptad az egészet angolul. Két kérdést is kiírtál ugyanarról a szövegről és nem elég? Neked a holdat sem lehetne lehozni, az sem lenne elég.
12/21 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, hogy én vagyok tájékozatlan és hozzá nem értő, mert új vagyok ezen az oldalon, de akárhogy keresem, valahogy egy értelmes választ sem találtam az 1 DB kérdésemre sem angolul, sem sehogy!
2012. aug. 22. 18:22
13/21 anonim válasza:
Aki angolra lefordította, ő a lényegét adta át, ám volt, aki helyesbítette, az már 100%ban elfogadható volt. És mivel nem adtál semmilyen szövegkörnyezetet, így lett zavaros, de neked akkor tudnod kell. És a beszélgetés tényleg 100% magánjellegű volt, most már kiderült, hogy nem rólad szólt, többet itt tényleg nem lehetett tenni.
14/21 A kérdező kommentje:
...de hol találom azt az angol fordítást, mert én sehol nem látom?!?!?! Biztosan 100%-os, de mondd meg, hol keressem!
2012. aug. 22. 20:35
15/21 anonim válasza:
16/21 A kérdező kommentje:
Jééézusoom! Szerintem megtaláltam azt, amire Te gondolsz, de azt a kérdést nem én írtam ki!!! Basssszzzzz..... Más is kíváncsi ugyanerre a fordításra??? Szent ég! Kicsi a világ! ...de...győzzön a jobb! ;-)
2012. aug. 22. 21:12
17/21 anonim válasza:
Magán jellegő a beszélgetés,de hidd el,nem rólad van szó...mi kell még neked???? o.O
18/21 A kérdező kommentje:
Így, hogy végre megtudtam a lényegét, már semmire nincs szükségem!!! Köszi!
2012. aug. 23. 09:35
19/21 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ezt a kérdést végleg kitörölni?
2012. aug. 23. 09:43
20/21 anonim válasza:
sehogy. Ez már itt marad! Hogy érted hogy "győzzön a jobbik"? pasiügy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!