Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez mért van? (angol kérdés)

Ez mért van? (angol kérdés)

Figyelt kérdés
szoktam angol oldalakon beszélgetni ahol mindig aztmondom hogy amerikába lakok :D és azon csodálkozom, hogy nem vagyok azért még nagyon profi az angolba de sose mondták még hogy "hé te nem is vagy angol látszik az írásodból" ez miért van? hogy nem tudják levenni h nem olyan jó az angolom? lehet azért mert külföldön annyi féle angol van (kanadai, ausztrál, amerikai, brit..)?! meg a másik kérdés hogy szerintetek is csak mi magyarok vesszük komolyan hogy mikor milyen igeidőt használjunk pontosan? mert angoloknál pl twitter kiirásaikból levonva néhányan csak kb összedobják a szavakat. pl nálunk az always szó az A Á között van, ők meg van mikor a mondat végére rakják meg hogy kb abból áll egy mondatuk hogy i go now ami amúgy helyesen így lenne hogy iam going now.. szoval értitek. meg nemtudom ők hogy értik a dolgokat de mi magyarok egyből levennénk ki nem magyar mégha magyarul is beszél nekik meg kb fel se tűnik.

2012. aug. 15. 00:12
 1/5 anonim válasza:
Lehet ,hogy magyar akcentussal beszéltél nem? Elvileg a tökéltetes vérbeli angolhoz valahol Amerikába,Angliába és olyan helyekre kell születni ahol Angol lesz az elsö anyanyelved. Továbbá elvileg 10-20 évet külföldön kéne lenned ,hogy már észrevehetetlen legyen ,hogy nem vagy Angol. Ejha,te aztán nem voltál fáradt amikor ezt a kérdést kiirtad :D
2012. aug. 15. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Első, Te félreértetted a kérdést!

Épp az a lényeg, hogy nem angol anyanyelvű, és az anyanyelvűeknek mégsem tűnik ez fel.

Ha írásban "beszél", akkor az akcentus titkolható. :D

2012. aug. 15. 11:04
 3/5 A kérdező kommentje:
ja nem voltam fáradt :DDD igen 2. jól mondja pont az hogy az a kérdés hogy mért nem vették észre hogy nem is angol vagyok? írásom alapján.. mert azéert egy angol anyanyalvű csak kiszúrja.. mert azért nem olan profi az angolom
2012. aug. 15. 15:34
 4/5 anonim válasza:

de azt honnan veszed h ok angol anyanyelvuek?:o

mert azt siman ki lehet szurni ha valakinemangol anynyelvu...

hasznalsz angol roviditeseket? h pl from - fm?

2012. aug. 15. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:
hát azt mondták :D meg legtöbben látszott mert ahogy írt.. hát you helyett u-t meg ilyen alapvetőeket
2012. aug. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!