11/23 asdface válasza:
Ez most olyan, hogy én tejföllel eszem a pörköltöt, amíg más ketchuppal.
Az angolt azért szeretem, mert sok helyen megtudom értettni magam ergo hasznos, pedig az orosz jobban tetszene.
12/23 anonim válasza:
Számomra az angol jobban hangzik.
14/23 anonim válasza:
Nem tetszik az angol, mert nem tudtam megtanulni, ezért inkább az orosz, mert arra még emlékszem. De németül tudok beszélni és olaszul szeretnék megtanulni!
15/23 anonim válasza:
Az angol csak a Nagy Britanniában tetszik... Oroszul nem beszélek, de nem rossz a hangzása. Londoni akcentussal viszont az angol gyönyörű.
16/23 anonim válasza:
Én mindkét nyelvet tanulom és az oroszt sokkal sokkal jobban szeretem. Számomra szebb,könnyebb.
17/23 anonim válasza:
Számomra az angol! Könnyű és érdekes nyelv. Imádom.:) De az oroszt is kedvelem! Olyan jó kis pörgős, és élet teli hangzása van... De kinek mi.:)
18/23 anonim válasza:
az orosz nagyon szép és jól is hangzik szerintem , de nagyon nehéz tanulni.... angolt 1000x könnyebb tanulni
19/23 anonim válasza:
az angol jobban hangzik (főleg zenei szövegekben),az orosz egzotikusabb,de az angolhoz szokott fülünk számra kissé gagyi.
20/23 anonim válasza:
Imádom az oroszt, de az angolt könnyebb volt megtanulnom. Ám nem adom fel az oroszt sem, legalább alapfokú nyelvvizsgáig fel szeretném fejleszteni. Majd keresni fogok tanárt, vagy tanfolyamot.
(Egyébként nekem is a brit angol tetszik jobban. Főleg Kenneth Branagh szép és érthető beszéde a Much ado about nothing /Sok hűhó semmiért/ c. filmvígjátékban. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!