Cigány szavak használatát mennyire itéled el?
Olyan szavakat, mint pl. A csaj az még nem gond, azt elfogadom, mert már beépült a nyélvünkbe, de pl. A meghal, pénzt stb. Szavak helyett, miért a cigány megfelelőjét használják, ezt nagyon utálom, szinte már- már undorodom tőle.
Ahogy mondtam a szlovák szavakat nem ítélem el, mert mégiscsak mi szlovákián élünk.
5 éve voltam 9.-es, 28tanuló között 4 cigány osztálytársam volt!
Mostani 9.-ben kb. 5 Magyar 25 cigány! és a Magyarok közül sokan mennek ki külföldre dolgozni, stb. Cigányt ismertek aki külföldön akar dolgozni? én nem! Családi, segélyek csak a Rézműves Eleméreknek, Kanalas Albereknek, Lakatos Ármándóaknak jár! Szinte elkerülhetetlen hogy sokan átveszik a cigány szlenget és szájról szájra terjed! Nah mindegy! Kicsit belemélyedtem csak a .... kivan ezzel a helyzettel.
14 éves csigánycsaj 2 pulya! Ennyi!
Csaj csávó lóvé duma dumál csöcs csecs putri verda
raj dili pisál kajál kaja piál pia roma sukár sudár bula séró gádzsi
Amiket felsoroltál, azok közül még a havert sem használom, pisára baráti körben a hugyoznit használom, művelt körömben pedig nem használom.
És több mint a háromnegyede irritáló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!