Spanyol oktató programok?
Figyelt kérdés
Megszeretnék spanyolul tanulni de ne úgy mennyek tanárhoz hogy semmit nemtudok ezért szeretnék ilyen segítö programokat ha léteznek..2012. júl. 8. 11:50
11/17 anonim válasza:
Jól van, az intelligencia-szintedet le is mértem, és megállapítottam, hogy nincs agyad, így nem érdemes veled vitatkozni.
Csinálj, amit jónak látsz, és lehetőleg gépelj olyan borzalmasan, ahogyan csak tudsz (ahogy itt ezt meg is mutattad), biztosan ettől leszel menő.
Nem tudom amúgy, miért gondolod, hogy olyan öreg lennék, de mindegy... El vagy tévedve, de nem csodálom, hiszen látszik, milyen szinten állsz.
Ennyi, oldd meg a spanyolodat, ahogy akarod, hiszen látszik, hogy igazából a segítség sem kell.
12/17 A kérdező kommentje:
rohadtul leszarom hányévesvagy :'D
2012. júl. 8. 12:48
13/17 anonim válasza:
Hello!
Én a rosyto steno progit használom. Csak ajánlani tudom. Torrentről le tudod tölteni. Teljesen a nulláról kezd tanítani, interaktív program.
14/17 anonim válasza:
Rosetta stone espanol. Interneten fent van, csak töltsd le.
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! :DD
2012. júl. 16. 05:04
16/17 anonim válasza:
Keress spanyolos oldalakat a facebookon :)
17/17 anonim válasza:
"nehogy már 18 évesen minden vesszöt stb kitegyek" húúú, igazad van, ettől vagy igazán felnőtt, nagymenő kis csávó csak le ne ess a magas lóról öcskös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!