Ti miért tanultok nyelvet? (Gimiben)
Egyes, sajnálom!:(
Köszi a válaszokat!
Első, az angol és a francia sem érdekel már?
Német-latin párosítás volt, ahol is a latint szerettem, a németet is, de nem annyira.
Latint kellett tanulnom 4 évig és nagyon utáltam, el is felejtettem már azt a kicsit amit tudtam. Németet 5éve tanulok, nem nagyon szeretem a nyelvet, nem élvezem mert kötelező. Viszont angolt is tanulok, amit nagyon imádok. Azért tanulom, mert szeretem és nem csak azért mert kell. Szerintem mindenki meg tudja találni azt a nyelvet ami neki tetszik és azt megtanulni :)
16/L
Már nem vagyok gimis, de gimiben azért tanultam, mert a szüleim azt mondták, most tanuljak, mert nem tudnak nekem nyelvtanfolyamot fizetni. Azt tudtam, hogy egyetemre akarok menni, oda meg majd kell a nyelvvizsga, úgyhogy gimiben megcsináltam.
Angolt, latint és olaszt tanultam, latint és olaszt csak 2-2 évig, úgyhogy nem sokat tudok, de angolul elég jól eldumálok. És kell is, mert az egyetemen egy csomó angol anyagot adnak, jó hogy nem kell annyit szótáraznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!