Hétköznapi beszédben melyik megnevezést használod a legtöbbször a férfi/női nemiszervre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 18:35
11/14 anonim válasza:
Nem szoktam hétköznapi beszélgetésben szóba hozni (és más se az ismerőseim körében). Vagyis egyelőre sehogy, és egyelőre ötletem sincs, hogy majd a gyerekemnek hogy beszélek erről, ha lesz, és ha szóba kerül. Én úgy nőttem fel, hogy a szüleimnél ez tabu volt, szóval mai napig nincs rá egyéb töltettől mentes kifejezésem, és mikor már pubertás korba kerültem, anyu a hivatalos kifejezést használta.
12/14 anonim válasza:
Munkámból adódóan naponta használnom kell.Most ez a kliens vágyaitól függ,de általában p|csa,p|na,f@rok,f@sz
14/14 anonim válasza:
Nem sűrűn nevezem meg én sem,de ha mégis, akkor kuki, nuni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!