Mit jelent, ha a valakire azt mondják hogy sznob?
Figyelt kérdés
Az hogy lehet észrevenni.2012. máj. 15. 16:19
1/7 Darkstreet válasza:
2/7 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Egyébként azt, hogy beszűkült látásvilágú. Csak a gucci csak az adidas csak a fehér bmw, stb.
De jelenthet régimódiságot is, abban az értelemben, ha kizárólag egy bizonyos valami mellett teszi le a voksát
3/7 anonim válasza:
Ha valaki bizonyos dolgokat csak az úgyn. presztízs miatt csinál és nem azért mert élvezi. A könnyen megalkuvó ember a sznob. Tulajdonképpen konformista.
4/7 anonim válasza:
Rám szokták mondani.Márka fanatikus vagyok és csak márkás öltözékeket veszek de nem szólok le senkit.
Pl:
-Csak a frissen főtt kávét iszom meg , ami kihűlt 1x azt már nem
-nem eszem sem sertés sem marha húst mert nem szeretem és zsírosak
-nem eszem meg a másnapi kaját , maradékot
-Nesquik kakaón kívül más instantot nem iszok meg
Meg satöbbi.Ilyen vagyok aki elfogad ilyennek az elfogad aki nem meg nem.Nem nagyon érdekel.
5/7 anonim válasza:
Azt hozzátenném hogy teljesen maximalista vagyok , tökéletes mániás.És addig küzdök a céljaimért amíg el nem érem.
6/7 Vree válasza:
Valaki aki felületes szempontok alapján valamit felsőbbrendűnek tart. Az ilyen borzasztóan pedálozik hogy a "felsőbbrendű" csoportba kerülhessen, miközben minden kívülállóval szemben lenéző és lekezelő.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a 4-es nem sznob, és keveri is a szót. Akkor lenne sznob, ha ezeket nem saját élvezetére tenné, hanem hogy mások lássák, hogy ő csak nesquick kakaót iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!