Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan tudom a yahoo masanger-...

Hogyan tudom a yahoo masanger-en szereplo ismerosomet letiltani, hogy irni es hivni se tudjon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
fejul van 1 olyan hogy messenger-->preferences-->ignore list-->add es beirod az id-jet,csak ird ki magadnak elore az id-jet
2009. jún. 16. 20:58
 2/2 anonim válasza:
Először is kitörlöd az illetőt a messenger listádról. Utánna ott legfelül rákattintasz a MESSENGER-re, lefog nyilni egy lap azon rákattintasz a PREFERENCE-re, utánna megjelenik 1 ablak, azon kikeresed az IGNORE LIST-et, ott rákattintasz az ADD-re beírod a nem kívánt személy ID-át vagy E-mail címét, nyomsz rá 1 IGNORE-t aztán 1 OK-ét és már kész is vagy. Tudom, hogy így ahogy leírtam bonyolultnak tűnik de valójában nem az! Sok sikert!
2009. jún. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!