Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Németet szeretnék tanulni...

Németet szeretnék tanulni csak nem tudom hogy kezdjek hozzá számítógépen képzeltem el tudtok mondani programokat?

Figyelt kérdés
nagyon kezdő vagyok
2011. dec. 27. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Rosetta Stone nyelvtanító program. Teljesen egynyelvű (azaz csak német) és az alapoktól indul. Interaktív. Megvannak a maga hiányosságai, de indulásnak jó. Egy nyelvtankönyvet jó hozzá beszerezni, mert azt nem részletezi.

Pimsleur hanganyagok. Nem tudom, tudsz -e angolul. Ezt akkor érdemes. Én héberül tanultam belőle és tényleg hihetetlen jó. Pár óra után már beszéled amiket megtanít. De mindent angolul magyaráz.

2011. dec. 27. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

livemocha.com

nyelvtnulás alapú közösségi oldal, van fent 1 mázsa lecke és anyanyelvi szintűek ellenőrizhetik a válaszaidat, segíthetik a tanulásod.

full ingyenes.

2011. dec. 27. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!