Valaki írna nekem 1db 6-7 mondatos német fogalmazás-t álomkirándulás Amerikába címmel? Nagyon megköszönném.
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 18:45
1/4 anonim válasza:
Die letzten Weihnachten und den Silvester habe ich in Amerika, auf den Kanarischen Inseln verbracht. Die Kanarischen Inseln sind so schön und einzigartig, dass sie meinen kurzen Urlab unvergesslich machten. Das ist der beste Ort, wo man die Weihnachtsfeiertage verbringen kann. Unsere kleine Gesellschaft aus sechs Personen hat das Neue Jahr am Meer mit Sonnenstrahlen auf dem Strand, bei exotischen Getränken und extravaganten Speisen empfangen.
2/4 anonim válasza:
Csak annyit kérdeznék, hogy a Kanári-szigetek mióta tartoznak Amerikához?? Úgy tudtam, Spanyolország...
3/4 anonim válasza:
Na szuper! Karibik Inseln-t akartam írni. Csak mindig tele vagyok munkával, és csak úgy "lopva" írok ezek szerint néha hülyeséget. Tényleg nem volt szándékos félrevezetés. Bocsáss meg!
4/4 anonim válasza:
Utóbbihoz, célszerűbb lenne úgy fogalmazni, h.
1. ... in der Karibik (a Karib-térségben) v.
2. ... auf einer Karibischen Insel (egy karibi szigeten), tekintve, h. ált. egy helyre utazunk.
z. B.: "Wer einmal Urlaub auf einer Karibischen Insel gemacht hat, will es immer wieder tun."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!