Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lehet hogy rosz témába írom...

Lehet hogy rosz témába írom de melyik a jobb ország? Szlovákia vagy Magyarország?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 23:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondtam ,hogy az életszínvonalukról nem tudok nyilatkozni, és nem is merek, hisz a köztudatban sok helyen az él, hogy az ő gazdaságuk jobb a miénknél.

Amiről nyilatkozni tudtam, az az országkép, ami sajnos sz-ö-r-ny-ű..

2011. nov. 21. 22:32
 12/19 mustafa33 ***** válasza:
42%

Az átlag magyar meg az átlag szlovák k.b. egyformán él.

Pozsony valóban szar. Az volt mindig. De Kassáról ezt nem mondanám. Hegyközt ne említsem? Meg Cserehátot sem? Akkor a Rózsadombot hasonlítsam a Lunyik 9 hez? Az úgy nem fer. Én ne nézem a vasútmelleti utcákat, de te vasútról bámészkodol. Jó. Nem járok nyugat dunántúlon, úgy hogy nem látom a szépet. Csak észak Borsodot és dél Zemplént. Az Alacsony Tátra alatti falvak igenis csúnyák (azt látod ha síelni jársz). Ott olyan az igény. A magyarlakta dél felvidék nem mondható putrinak. Ha a vasútról nézelődöl a kertek alján, akkor csak a romos csüröket látod.

Ja és B.P. és Pozsony körül lehet hogy sokan járnak vonaton, de máshol? Miért is akarják megszüntetni a szárnyvonalakat? A túlzsúfoltság miat? Én meg azért nem utazom vonattal, mert nem oda megy ahova én!

2011. nov. 23. 00:13
 13/19 anonim ***** válasza:

"Pozsony valóban szar. Az volt mindig. De Kassáról ezt nem mondanám. "

Pozsony Szlovákia fővárosa, helló! Kassát pedig hasonlítsd össze mondjuk Szegeddel.

Szlovákiában nincs Budapesthez hasonló város, sem minőségileg, sem méret szempontjából.

2011. nov. 23. 03:54
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

"Akkor a Rózsadombot hasonlítsam a Lunyik 9 hez? Az úgy nem fer."

Te miről beszélsz, ember ? Milyen zöldségeket hadoválsz össze ?!

Valószínűleg nem értetted meg, mait írtam - talán időhiányban vagy vmi más miatt felületesen olvastad.

Épp én mondtam ,hogy ha már hasonlítgatsz, ne Magyarország legtrógerebb kistérségeit hasonlísd Szlovákia legjobb részeihez.

Ne beszélj hülyeségeket.

Szlovákia egy roppant igénytelen és csúnya megjelenésű ország, nem is említhető egy lapon Magyarországgal.

Ettől függetlenül a gazdasági mutatóik lehetnek jobbak (vagy ugyanolyanok), legalábbis ezt hallja az ember, de én nem is erről beszéltem.

2011. nov. 23. 15:46
 15/19 mustafa33 ***** válasza:

Budapest a világ legszebb városa, a többi város nem is város az csak vidék.

Én sem szeretem szlovákiát, de ha annyira szar akkor mi a lópucunak jársz oda????

Járjál inkább le a Mátrába.

Ha majd nagy leszel és lesz jogosítványod, vegyél egy motort és menj végig Bodrogköztől Csallóközig a határ túlsó oldalán, de nem a Tátra alatt azután vissza a határ déli oldalán és azután beszélj. Ne aszerint, hogy a papa elvitt egy pályaudvarra. Ha már a Pozsonyi állomáson voltál, megnézhetted volna legalább a mozdony múzeumot.

2011. nov. 24. 03:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az utolsó Hozzászoló-nak annyit, Nem Magyarországon élek hanem külföldön és vannak ott Szlovák Magyarok és azt mondják Szlovákia szebb meg erősebb pénzileg is. Üdv Kevin
2011. nov. 24. 08:07
 17/19 mustafa33 ***** válasza:
Kevin, nem veled vitatkoztam, a 80%ossal. Minden országban vannak szebb és csúnyább, fejletteb és elmaradottabb vidékek. Minden városban van luxus negyed és slum is.
2011. nov. 25. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Mustafaa, nagy vagyok , régesrég van jogosítványom is ,bár nem a te dolgod. Továbbra sem érted egy hangyabokányit sem, amit mondok ,tök más dolgokról beszélsz,sebaj.

Ahhoz semmi közöd, hogy hová járok kirándulni.

Kérdező: lehet, hogy Neked ezt mondták szlovákiai magyarok, de azoknak az embereknek nem lehet nagy a realitásérzékük. Persze valahol részben szubjektív dolog is az esztétikum, de ezt állítani akkor is egy jó nagy baromság, már elnézést kérek...tekintsd meg Magad is a "csodálatos" Pozsonyt és a "csodaszép" Szlovákiát ,aztán döntsd el.

2011. nov. 25. 11:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!! :))
2012. szept. 25. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!