Ezek közül melyik a legszebb nyelv?
Igen-igen, igaza van az egyik hozzászólónak, ugyanis mindenkinek más az ízlése, mást szeret, így nem lehet megállapítani, hogy melyik nyelv a szebb.
A véleményem viszont:
1. olasz
2. francia
3. spanyol
Ezek közül mindhárom hasznos nyelv, mivel olaszt és franciát Afrikában (illetve Olaszországban és Franciaországban), spanyol viszont Amerikában a legelterjedtebb, persze Spanyolországon kívül.
Azt hallottam, hogy annak ellenére, hogy a spanyol és az olasz "hajaz" egymásra, az olasz szebb és könnyebben megtanulható. Persze ez is egyénektől függ, van, aki a portugált jobban tanulja meg, mint mondjuk az oroszt - és fordítva.
Így nem lehet eldönteni, melyik hasznosabb nyelv, melyik a legszebb nyelv.
Azonban egy kutatás szerint, a spanyol a világ harmadik (vagy lehet, hogy a negyedik) legelterjedtebb nyelv.
Én olaszt tanulnék, aztán franciát. :)
Mindhárom nyelvet imádom.
Annak ellenére, hogy olasz kéttannyelvűs vagyok, és az olaszt is imádom, első helyre mégis a spanyolt kell tennem, ha a szívemre hallgatok. Második az olasz, harmadik a francia. :)
De ezek csak hajszálnyira vannak egymástól, tényleg gyönyörű mindhárom. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!