Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Helyesírási hibák mindenhol....

Helyesírási hibák mindenhol. Zavar?

Figyelt kérdés

engem annyira tud bosszantani, hogy akár ezen az oldalon, akár fórumokon, mindenhol az interneten az emberek fele (vagy több) NEM TUD RENDESEN ÍRNI! az még rendben, hogy valaki poénkodik, szándékosan ír valamit el...én issss szoktam, de tudom, hogy az iskolában nem TANÚLNI szoktak, és ijen hüjeségeket valyon hol tanítottak egyeseknek?!

Na kit zavar még ez??? :D

2011. aug. 2. 02:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tanulják a gyerekek, de ne lehessen buktatni. "

Pontosan így is tanítják őket, és meg is van az eredménye. Manapság már bármelyik analfabétából lehet akármi, még köztársasági elnök is! Ez a nemzet szegénységi bizonyítványa.

2011. aug. 2. 11:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem zavar. Ez már nem a szokásos xd-csáci-puszy-féle dolog meg rövidítések, ez már kőkeményen az, hogy nem tudnak írni az emberek, nem tudják, mi j, mi ly és mi egyik sem ("mien"). Sokszor elhibázzák a ts-, dj-betűkapcsolatokat, cs-t, illetve gy-t írva helyette. Nem kezdik nagybetűvel a mondatokat, ami igénytelenség és nehezen olvashatóvá tesz egy szöveget, valamint rosszul vagy egyáltalán nem használják a vesszőket, ami meg a logikájukról, stílusérzékükről árulkodik.

OFF:

03:44-es! Olvastad végig, amit linkeltél?

"Jelenleg Dante Isteni színjátékának fordításán dolgozik.[7][8] (A Paradicsom első éneke a 2000-ben jelent meg; a teljes Pokolt pedig részletekben közli a Műút 2009-től.)[9] Eddig a Pokol készült el; a teljes szöveg 2013-ra várható.[10]"

Miért dolgozik rajta, amikor már le van fordítva??

2011. aug. 2. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Újra fordítja:

[link]

2011. aug. 2. 23:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy persze, hogy végig olvastam (más munkáit is), de te láthatóan nem hiszen ezen hivatkozások ott vannak. :)

Másik is:

[link]

2011. aug. 2. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!