Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki leellenőrizné nekem...

Valaki leellenőrizné nekem ezt a nagyon nagyon alap németet?

Figyelt kérdés

Szóval:

"Ich have kein hobby, aber ich beginnte rollbretten und ist so schwer, ich denke, und natürlich ich liebe Computer spielen. Ich lese gern, mein favoriten Buch ist Jane Eyre."

Nagyon megköszönném, és egyébként konkrétan 16 napja tanulok németet xP Mennyivel könnyebb az angol, hát nem hiszem el:D Köszönöm:)

2011. júl. 5. 16:07
 1/6 A kérdező kommentje:
habe!* -első mondat. bocsánat:D
2011. júl. 5. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Ich habe kein hobby, aber ich beginnte rollbretten(ez mi akar lenni?) und es ist so schwer, ich denke, und natürlich ich liebe computerspielen. Ich lese gern, mein lieblngs Buch ist Jane Eyre.

Én ennyit javítanék rajta..8 évet tanultam németete (általánosba heti 5 órában) de most gimiben angol előkészítős tagozaton vagok szal kimaradt egy év XD De emlékezetből így javítanám, nem biztos hogy jó.

2011. júl. 5. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ich habe kein hobby, aber ich beginnte rollbretten, und es ist so schwer, denke ich, und natürlich ich liebe Computer spielen. Ich lese gern, mein Lieblngsbuch ist Jane Eyre.

Csak néhány helyesírási hibát javítottam benne, szerintem így már jó.

2011. júl. 5. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, a Hobby nagy H
2011. júl. 5. 19:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek: DD
2011. júl. 5. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ich habe kein Hobby. Ich habe unlängst mit Rollbretten begonnen, aber es ist viel zu schwierig. Computerspiele machen mir auch Spaß. Ich lese auch gern, mein Lieblingsbuch ist Jane Eyre.
2011. júl. 6. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!