én japán kínai vagy koreai szavakat keresek. írtok?
Figyelt kérdés
a szobámba lesz festve a falra ezért ne túl hosszút és nézzen ki jól .Ha lehet szép legyen a jelentése.Néztem szavakat google fordítón de azok nem tetszettek és nem is nagyon bízom bennük.köszi a segítséget2011. jún. 25. 15:31
1/11 anonim válasza:
未来を知るため、過去にアクセスしてください
Látogasd a múltat, hogy megismerd a jövőt
2/11 A kérdező kommentje:
ez jó és köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltál:D(de ennél egy picit rövidebb?:/mert minél nagyobba szeretném:)
2011. jún. 25. 15:41
3/11 anonim válasza:
Kedvenc japán szavaim:
雛鑑別者
洗濯機
煌めきぎんたまラマ
録音機能
原子爆弾
A koreai billentyűzet sajnos nincs fenn ezen a gépemen, szóval azt most kihagyom :D
amúgy jótanács: ne akarj olyan feliratokat a faladra, amiket nem értesz, mert egész nyugodtan beírhatom neked a segg kanjijához azt, hogy ez az örök szerelmet jelenti.
4/11 anonim válasza:
A kínai kultúrát tartsák ott. Írj inkább rovásírással...
5/11 anonim válasza:
元気
度胸
勇気
静かに降る雪は誰この
愛の言葉だから
'Genki' - Jól érezni magad
'Dokyou' - Bátorság
'Yuuki' - Egy más fajta bátorság
'Shizukani furu yuki ha dareka no
Ai no kotoba dakara'
- Azért mert a halkan hullú hó valaki szerelmének szavait viszi (Nem szószerinti fordítás)
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm és remélem nem azt írtátok hogy "segg kanjijához":D
2011. jún. 27. 17:48
8/11 anonim válasza:
A segg kanjija nem votl benne elvileg de eléggé érdekes dolgokat írt az az emberke... Nem vagyok biztos benne, hogy a mosógép kanjiját akarod a faladra.
9/11 anonim válasza:
a mosógép egy vicces japán szó :D olvasata: szentakuki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!