Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van ez németül?

Hogy van ez németül?

Figyelt kérdés
Igazából nekünk sosem volt háziállatunk. De viszont akvárium halakkal már nagyon régóta vannak. Ezekkel nincs sok baj, és évente elég egy nagy takarítást csinálni. Én mindig szerettem volna egy kutyát, legfőképpen egy Husky kutyát, mivel ő a kedvenc csapatom kabalaállata. De nemcsak ezért szerettem bele, alapvetően egy gyönyörű állat. És majd ha saját családom lesz lesz is egy ilyen kutyánk. A neve Harry lesz. Sajnos más állatot nem is viselek el. Macskákat meg főleg, mivel a hátsó kertünkbe a szomszédoktól sorba kószálnak át az állatok.
2011. jún. 10. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ehrlich gesagt, hatten wir nie Haustiere, bis auf ein Aquarium. Fische halten wir aber schon lange. Mit Fischen gibt's keine Probleme, eine Großreinigung im Jahr reicht durchaus. Ich hätte aber schon seit langem gerne einen Hund, vor allem einen Husky, weil er das Maskottchen meiner Lieblingsmannschaft ist. Aber nicht nur deshalb habe ich ihn liebgewonnen. Er ist im Grunde genommen ein herrliches Tier. Wenn ich schon meine eigene Familie haben werde, werden wir bestimmet einen solchen Hund haben. Sein Name wird Harry. Leider kann ich andere Tiere nicht gut ertragen, vor allem mag ich die Katzen nicht, weil sich die von den Nachbarn oft in unserem Garten herumtreiben.
2011. jún. 10. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
mellößtös: "bestimmet" helyett: "bestimmt"
2011. jún. 10. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Most meg elfelejtettem átállítani magyar helyesírásra. Szóval: melléütöttem: "bestimmet" helyett: "bestimmt"-et akartam írni.
2011. jún. 10. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
"vor allem mag ich die Katzen nicht" helyett talán jobb lenne "am allerwenigsten die Katzen".
2011. jún. 11. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!