Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van ez németül?

Hogy van ez németül?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon fontos hogy divatban legyek. Szeretek magamra adni. Mindig figyelemmel kísérem mi az aktuális divat. Szívesen hordok ingeket és farmert. Sokat vásárolok, de csak annyit költök amennyire futja. Túlzott költségekbe nem verem magam. Ha discoba megyünk, kényelmes lenge partyruhát veszek fel. Strandra strandpapucs és fürdőnadrág az ideális. Strandpapucsot föl szoktam venni még néha az utcára is ha nyáron olyan meleg van. Télen szívesen hordok meleg kabátokat, sálat és sapkát. Bakancsot nem szeretem, inkább valami őszi cipővel szenvedem végig a telet.
2011. jún. 5. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Es ist für mich äußerst wichtig, mit der Mode Schritt zu halten. Ich bin mir gegenüber sehr anspruchsvoll. Mit der aktuellen Mode bin ich immer auf dem Laufenden. Ich trage gern Hemden und Jeans. Ich kaufe viele Klamotten, aber nur soviel ich mir leisten kann. Ich stürze mich in keine Unkosten. Wenn ich in die Disco gehe, ziehe ich ein leichtes Partykleid an.

A többi egy kávé utän.....-:)

2011. jún. 5. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Zum Strand sind Strandlatschen und Badehosen ideal. Strandlatschen ziehe ich sogar manchmal auf die Straße an, wenn es im Sommer sehr heiß ist. Im Winter trage ich gern warme Mäntel, Schals und Mützen. Stiefel mag ich nicht, ich setze mich lieber mit irgendwelchen Herbstschuhen durch.
2011. jún. 5. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)
2011. jún. 5. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívesen lefordítottam, és máskor is megteszem. Érdekes a szöveg. Gondolom, ez nem házi feladat volt az iskolában, hanem inkább felkészülés a nyelvvizsgára. Vagy esetleg bemutatkozólevél? Gyötör a kíváncsiság, tedd meg, hogy válaszolsz a kérdésemre.
2011. jún. 5. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:
én ki fogom írni a kérdést de majd nem biztos hogy fogod látni, írj PM-et mert még majd fog kellene segítség, érettségire készülök tételek kidolgozásában
2011. jún. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!