Szerintetek elkéretszkedni vagy elkéretőzni a helyes?
B*SSZÁTOK MEG, FELEJTSÉTEK MÁR EL AZT A K*RVA "SZ" BETŰT!!!!!! Hogy lehet mindenki ennyire buta? Mindenki leírja "sz"-szel meg "t"-vel. Egy válasz volt jó a hatból.
ElkéreDZkedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy le fogtok pontozni és nem érdekel. Nem hiszem el, hogy ennyire félanalfabéta az ország...
nekem az óckondi a kedvencem! ódzkodni baze, hiányoztak a dz betűnél egyes emberek, vagy mi van???????
a másik nagyon agybaxó, a létszi! légyszi, vagy légy szíves. talán ha a szótőből indulnának ki azzal a maréknyim agyukkal, akkor többre mennének...
elkéredzkedni! no lám, nem húzza alá a helyesírás ellenőrző! talán mert helyes??? :)
az elkéretőzni is helytelen. emlékeztet a kérődzni szóra...
Egyik sem!
ELKÉREDZKEDNI.
Az elkéretszkednit még a helyesírás-ellenőrző is aláhúzza, basszus. Az elkéretőznit még sosem hallottam, de nagyon vicces. Gondolom tájszólás, szóval beszédben otthon elmegy, de írásban annyira ne használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!