Mit jelent, ha valaki kocka?
Figyelt kérdés
Sokszor kérdeztem már ismerősöktől, de nem mondták el, ellenben idegesít, hogy mindig ezt látom írva.2009. febr. 25. 19:47
1/7 anonim válasza:
ilyen kis számítógépfüggő, szg zseni . szemüveges..okoska...
2/7 anonim válasza:
egyébként olyan szeély aki örökké a gép előtt ül és/vagy játszik.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy nem vagyok figyelmetlen, tudom, hogy már volt a kérdés. Mégis mikor kiírtam nem hozott ki hasonlókat, ezért tettem fel.
2009. febr. 25. 19:55
4/7 anonim válasza:
olyna mint az öcsém... a nap 24 órájából csak addig nem ül a gép előtt, mikor suliban van és mikor alszik... és a suliban is a számítógépről beszél, és arról is álmodik :D
5/7 anonim válasza:
Amikor mi voltunk sulisok, és még nem voltak elterjedve a számítógépek, a matekzsenikre, matektanárok kedvenceire mondtuk, hogy kocka, kockafej.
6/7 anonim válasza:
19:53-as: nem ismertem még ezt a szótárat, köszi!:) A "kocsog" kifejezés magyarázatán jót derültem.:)))
7/7 anonim válasza:
Kocka = számítógépb*zi, csak utóbbi régi kifejezés
Szakbarbár ember, aki milliónyi dolgot tud az informatika, számítástechnika világából, 6 nyelven programoz, keni vágja az Appok végtelenjét, de ennyi az élete, és minden máshoz hülye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!