Nagyon félek, hogy nem fog menni. Angol szóbeli?
Figyelt kérdés
angol szóbeli versenyre még 1 hetem van felkészülni, de szinte semmit sem gyakoroltunk a tanárommal:( Lesz szituáció, történet kitalálás, és kép összehasonlítás.Tudnátok nekem segíteni valahogyan? tippeket, jó tanácsokat, tapasztalatokra gondolok. milyen képeket kell majd valószínűleg összehasonlítani, milyen szituációkra számíthatok? Előre is köszi!:) 16/L2011. márc. 24. 21:36
1/3 anonim válasza:
Sajnos konkrét tanácsot nem tudok adni, de ha hibázol akkor ne akard kijavítani, hanem menj tovább! Szerintem az a lényeg, hogy folyamatosan beszélj, nem pedig az, hogy mennyire helyes nyelvtanilag és hogy fel tudod-e magad találni.
Érettségi/nyelvvizsga tételeket néznék át a helyedben, valamint az 1000 kérdés, válasz könyvet de gondolom azt már kivégezted (:
Nekem még ez az oldal segített sokat: [link]
Egy kalappal(:
2/3 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy spontán módon menjen a társalgás, van még 1 heted, használd ki, mindenkivel angolul beszélj, akivel csak lehet. Nekem 100% lett az elmelt érettségim, de mindenki másnak is nagyon jó lett, akikkel gyakoroltam a megelőző napokban.
3/3 anonim válasza:
Szerintem könyvből már ne tanulj, ha csak egy heted van, nézz filmeket, hallgass rádiót, beszélgess ha van kivel, vagy chatelj persze angolul és aludj egy nagyot a verseny előtti este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!