Egyetértek az első válaszadóval. Nekem a Justine van meg. Amikor megvettem, gőzöm sem volt miről szól. Elolvastam, és ha hiszed, ha nem, sade márkinak van ennél ezerszer betegebb műve is, de most meg nem mondom mi a címe!Mindenesetre egy beteg szadista állat volt, az tény!
2011. febr. 3. 13:10
3/9 anonim válasza:
Megvan! Szodoma 120 napja! Ha még nem olvastál elmebeteg, perverz dolgot, akkor ezt hagyd utoljára. A Justine ehhez képest csak bemelegítés!
2011. febr. 3. 13:12
4/9 A kérdező kommentje:
Hat eppen ezert akarom elolvasni, mert szadista, elmebeteg, meg sok benne a vad szex allitolag. Kivancsi vagyok ra.
Utananeztem. Franciaul szeretnem elolvasni.
Sajnos a konyvtarban meg nem sikerult megtalalni es inkabb nem kerdeztem ra. Neten nem talaltam meg.
2011. febr. 3. 15:00
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2011. febr. 3. 15:00
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan rákérdezhetsz, végülis klasszikus szerző :).
2011. febr. 6. 09:32
7/9 anonim válasza:
Bennem is felmerült, hogy miután elolvastam a Szodoma 120 napját, hogyha tudták miről szól, akkor biztosan egy beteg állatnak tartanak, amiért megrendeltem.
2011. febr. 7. 14:03
8/9 anonim válasza:
Olvastam a márkitól: Justine,Juliette,Szodoma 120 napja,Filozófia a budoárban,A szerelem stratégiája és meg is van mindegyik, nagy rajongója vagyok a Sade-nak.Mindenkébb a fiozófia a budoárban és a szodoma 120 napja a legerősebb művek a justine nyelvezete túl "barokkos" nyelvezetű,visszafogott,kevésbé filozófikus.Bármeik művet megrendelheted használtan vagy új állapotban számos online antikváriumban, de ha van a városban könyv antikvárium érdemes benézni, kérdezősködni, hátha szerencséd van bár elég ritkán szoktak lenni.
2011. okt. 19. 11:41
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
A neten beleolvastam a Justine-be meg a Juliette-be, de szo se rola hogy megrendeljem. Tul groteszk, tul durva, tul beteges. Es a Szodoma 120 napja ugy hallottam azoknal megdurvabb.
Olyasmit nem tudnek konyvatarbol kikerni. :)
A francia konyvtarban, amelyik elegge nagy, nem kaptam meg a polcokon, nem is kerdeztem ra es miutan neten beleolvastam rajottem, hogy jol tettem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!