Miért nem léteznek kétnyelvű weboldalak, melyek egymás mellett olvashatók?
Nem, technikailag semmi gondot nem jelent, csak szinte teljesen felesleges funkció.
Ha gondolod csinálj ilyen oldalakat, ha mégis van rá széles körben igény, akkor legalább meg is gazdagszol :)
Ha nyelvtanuláshoz volna ilyenre szükséged, akkor keress inkább olyan anyagokat, amik jobban megfelelnek ilyen célra.
Szerintem inkább a nyelvtanuló-oldalak csinálnak iyet. Konkrétan az eszperanto.hu-ról tudom, hogy ilyen, de gondolom téged ez a nyelv nem érdekel.
Esetleg turisztikai látványosságok oldalait tudnám ilyennek elképzelni. Egyébként csak simán több nyelvű oldalnak kivló a Wikipédia is (na jó, a kiváló kicsit túlzás).
Az egyik válasz szerinti eszperantó-oldalon én nem találok ilyet... Még egyszer, hogy én milyenre gondoltam:
www.rd.hu/ketnyelvu_cikkek . (Innen érhetők el a kétnyelvű, párhuzamosan olvasható weboldalak ill. cikkek.)Hasonlókat várnék, köszönettel.
De ha nemcsak a weboldalak érdekelnének, hanem magyar művek 15 nyelven is , két oszlopban (magyar-idegen)egymás mellett,akkor ajánlom a következő weboldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!