írnátok nekem szinonímákat a hülye, bolond szavakra?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 23:02
2/10 A kérdező kommentje:
kevésbé trágár szavakra gondoltam
2011. jan. 10. 23:07
3/10 anonim válasza:
debil, retartdált, párt tag, kocka, betelefonálós (kis!)nyugdíjas pedagógus, barátok közt néző, stb...
4/10 anonim válasza:
ostoba, gyogyós, idióta, marha, barom, kretén, gyökér, buta...
5/10 anonim válasza:
luke, butuska, kelekotya, dinka, lokott, ezek ilyen lightosak, de azert ideillok.
6/10 anonim válasza:
eszetlen, féleszű, gyengeelméjű, gyagyás, gyogyós, dilis, lökött, buggyant, dinka, lüke, flúgos, eszelős, elmebajos, őrült, idióta, golyós, elmebeteg, elmeháborodott, tébolyodott, tébolyult, zavarodott, ütődött, bolond, degenerált, kretén, retardált, balga, tökkelütött, hibbant, dilinyós, félnótás, gyagya, debil, kasu, bugyuta, eszement, zizi, agyalágyult, suta, esztelen, zakkant, zizzent, buta, dilibogyó, normálatlan, lütyő, tökfej, diló, értetlen, barom, flepnis, agyilag zokni, dili, ökör, ketyós, habókos, kelekótya, eszeveszett gyagyás, lüke, naiv, balgatag, oktalan, tökéletlen, együgyű, oktondi, buta, ostoba, bugyuta, korlátolt, agyilag zokni, bumburnyák, tökfilkó, síkagyú, agyatlan, félnótás, süsü, pupák, sötét, dinka, flúgos, csacsi, balga, tökkelütött, féleszű, idióta, eszetlen, gügye, bolond, tyúkeszű
9/10 anonim válasza:
elmeroggyant, gyépés, szőke, evolúciós zsákutca, genetikai hulladék, flúgos futam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!