Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan mondjuk németül:...

Hogyan mondjuk németül: inkubátorház?

Figyelt kérdés
Próbáltam az interneten rákeresni de mindenhol "business incubator"-ként szerepel, német nyelvű oldalakon is. Tényleg nincsen rá más kifejezés?
2011. jan. 10. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
"inkubator-Hause" :D
2011. jan. 10. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocs, de mi az az inkubátorház? Németországban élek, és nem ismerem ezt a kifejezést.

Amit az elsö kettö irt, olyan német kifejezés nem létezik.

2011. jan. 10. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Egy olyan intézmény ami kezdő kisvállalkozásoknak nyújt segítséget. Beköltöznek és kedvezményesen bérelhetnek irodát, műhelyt, tanácsokat kapnak stb. Egy idő után innen megerősödve kerülnek ki. Tulajdonképpen ezzel javítják a túlélési esélyeiket.

Lényegében ennyi. Azért érdekel a dolog mert holnap megyek üzleti német szóbeli nyelvvizsgára, és hátha megkérdezik miből írtam a szakdolgozatomat.

2011. jan. 10. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. jan. 10. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
ISmét a asodik vagyok: erre itt azt a kifejezést használják, hogy "Existenzgründer-Zenter"
2011. jan. 11. 07:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Találó elnevezés, jobb mint a magyar.
2011. jan. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!