Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy tudnám leírni angolul?

Hogy tudnám leírni angolul?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne :/

"Ismét megkaptam Öntől egy pulóvert, a méretezés megint 52 cm helyett 46 cm a váll, a vevőim reklamálnak.Kérem hogy a teljes árát fizesse vissza, és az előző pulóvernek is a felét."

2011. jan. 5. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
tanulj meg angolul ha külföldről rendelsz
2011. jan. 5. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Again, I got you a sweater, instead of scaling back 52 cm to 46 cm shoulder to the customers complain. Please, pay back the full price, and also half of the previous sweaters.
2011. jan. 5. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok: első a kérdésre válaszolj, nekem is megvan a véleményem de legyél kicsit segítőkészebb és tartsd meg a véleményed magadnak!
2011. jan. 5. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
I recieved another pullover from you, and again, its shoulder size is 46 cm instead of 52. My customers complain. Please reimburse me its full price, plus half price of the previous pullover.
2011. jan. 5. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
13.49: Az szép, hogy segítőkész voltál, de elég zavaros dolgot hordtál össze.
2011. jan. 5. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:

14:13:

hát elég fáradt voltam magam fordítani úgyhogy gúglifordítóztam :D

2011. jan. 6. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!