Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent a "beauty from...

Mit jelent a "beauty from pain" kifejezés?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
kb. azt jelenti mint a magyarban a "szépségért meg kell szenvedni" mondás.tehát ez azt a fajta szépséget jelenti, amiért áldozatokat kell hozni,szenvedni kell,amiért tenni kell, nem jön magától.
2009. jan. 26. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
14%

pain - fájdalom/szenvedés

from - ból/ből

beauty - szépség

összerakva:

szépség (a) fájdalomból

semmi olyat nem jelent, mint amit az első írt.

2009. jan. 26. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Jajj...

Másodiknak: Szerinted mindent szó szerint kell értelmezni? Az első helyesen írta. Aki nem ért hozzá ne szóljon bele.

2009. jan. 26. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
elnézést, ha rosszul írtam, akkor miért nem írod le te mit jelent,értelmezted szavanként a kifejezést-és?te hogyan fordítanád magyarra..1.voltam...a 3.köszi a megerősítést:-)
2009. jan. 26. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
9%

Hiába kapaszkodtok ketten össze és tűntök nagyon okosnak, attól még nem lesztek azok. A kifejezés, amire ti gondoltok, az a "suffering for beauty".

Mondjuk ha vennétek a fáradságot és ha mást nem is, de bevésnétek a google-be a kérdéses kifejezést, akkor rájönnétek, hogy ez (többek között) egy szám és egy album címe (Superchick, 2005.), és ha még vennétek arra is fáradtságot, hogy megnéznétek a dalszöveget is, akkor egyből gyúlna annyi világosság a fejetekben, hogy legalább nem szólalnátok meg.

uff, beszéltem!

2009. jan. 26. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

uff.. de a kérdésre nem válaszoltál,és uff, én megnéztem a googleban és igenis találtam arra utaló részt ami szerint azt jelenti amit írtam....azért mert a suffering for beauty is ezt jelenti,még lehetséges hogy ennek is hasonló a jelentése...az album cíem meg származik valahonnan-nem?uff

bocs a kérdezőtől,h. offoltam,de én voltam az első válaszoló..

2009. jan. 26. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fájdalomból (szerzett) szépség. Tehát igen, olyan mint a "no pain no gain" vagyis a szépségért szenvedni kell. Mindenkinek igaza volt, ne tépjétek egymást!
2009. jan. 26. 18:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Az egyik hozzászólónak: Azt tudom hogy számomra mit "jelent", illetve, hogy a szám mit akar üzenni a világnak, hiszen az anorexiáról szól. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy mit jelent:)

És köszi a válaszokat

2009. jan. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!