Mit jelent a "beauty from pain" kifejezés?
pain - fájdalom/szenvedés
from - ból/ből
beauty - szépség
összerakva:
szépség (a) fájdalomból
semmi olyat nem jelent, mint amit az első írt.
Jajj...
Másodiknak: Szerinted mindent szó szerint kell értelmezni? Az első helyesen írta. Aki nem ért hozzá ne szóljon bele.
Hiába kapaszkodtok ketten össze és tűntök nagyon okosnak, attól még nem lesztek azok. A kifejezés, amire ti gondoltok, az a "suffering for beauty".
Mondjuk ha vennétek a fáradságot és ha mást nem is, de bevésnétek a google-be a kérdéses kifejezést, akkor rájönnétek, hogy ez (többek között) egy szám és egy album címe (Superchick, 2005.), és ha még vennétek arra is fáradtságot, hogy megnéznétek a dalszöveget is, akkor egyből gyúlna annyi világosság a fejetekben, hogy legalább nem szólalnátok meg.
uff, beszéltem!
uff.. de a kérdésre nem válaszoltál,és uff, én megnéztem a googleban és igenis találtam arra utaló részt ami szerint azt jelenti amit írtam....azért mert a suffering for beauty is ezt jelenti,még lehetséges hogy ennek is hasonló a jelentése...az album cíem meg származik valahonnan-nem?uff
bocs a kérdezőtől,h. offoltam,de én voltam az első válaszoló..
Az egyik hozzászólónak: Azt tudom hogy számomra mit "jelent", illetve, hogy a szám mit akar üzenni a világnak, hiszen az anorexiáról szól. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy mit jelent:)
És köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!