Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy tudnám leírni angolul?

Hogy tudnám leírni angolul?

Figyelt kérdés

" A termék sajnos nem érkezett meg.Negatív értékelést nem szeretnék adni.Mi legyen? "

Nagyon megköszönném annak aki segít! max felpontozás alap

2010. dec. 18. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
The product isn't arrived. I don't want to give a negative evaluation. What now?
2010. dec. 18. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Isn't arrived nem létezik, csak hasn't arrived. Unfortunately.
2010. dec. 18. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
kicsit még kezdő vagyok:D... 19:48
2010. dec. 18. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor minek fordítasz? Annyira nem értem az embereket, felbukkannak ezek az angol kérdések, hogy "hogy van ez a mondat angolul?" és a lelkes amatőrök "de hisz én tudok angolul!" (valójában szerintem csak az anyanyelviek engedhetik meg maguknak, hogy azt mondják, hogy tudnak, még a tolmácsok is folyamatosan tanulnak)-felkiáltással szépen "lefordítják" valami hibás hülyeségre, amit másik 5 önjelölt angolzseni "kijavít" -természetesen hibásra- és a végén felbukkan 1, aki tényleg tud angolul, és lefordítja rendesen. És most ne haragudj, hogy ilyen kioktató hangnemben írok, tényleg nem megbántani akarlak, csak próbálom emelni az oldal színvonalát a magam módján:D

béke!:D

2010. dec. 19. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
The product is not received, unfortunately, I do not want adni.Mi meg.Negatív assessment be?
2010. dec. 23. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Istenem, taker, állj be még ötször abba a sorba, ahol az észt osztogatják!
2010. dec. 23. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
xD.
2010. dec. 24. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!