Hogy kell kiejteni ezeket a szavakat? : márkanevek: éS, etnies, C&A. Együttesek: PASO (Pannonia Allstars Ska Orchesta), Irie Maffia
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 17:46
1/9 anonim válasza:
nem mindegyik tiszta, de amit tudok azt leírom. Etnisz, szí end éj, pí éj esz ó, vagy pászo, attól függ hogy rövidítésként, betűnként ejted vagy mint egy szót. Irie maffia pedig ájrí maffia
2/9 anonim válasza:
végül csak azt az éS-t nem tudtam :D de ez milyen nemzetiségü cucc? mi ez?
3/9 anonim válasza:
A C&A az nem szi and éj haem cé und á.
4/9 anonim válasza:
ha német akkor igazad van, ezt nem tudtam
5/9 anonim válasza:
A C&A-t a legtöbb ismerősöm "cunda"-ként mondja. éS passz, etnies->étníz (francia asszem, és az é az ilyen fél é fél e). PASO->Panónia ólsztárz szká orcsesztra (húde gázul néz ki :)), Irie Maffia->Ájrí mafia (rövid f!)
6/9 A kérdező kommentje:
éS az egy márka :D ja és köszii a gyors válaszokat :)
2010. okt. 25. 18:07
7/9 anonim válasza:
éS: ha a deszkás cuccok, akkor amerikai, és simán "íesz"-nek ejtik.
etnies: etniz
PASO: ha nem mondod végig, akkor simán csak "pazo"
8/9 anonim válasza:
Pannónia Óllsztárz Szká Orkesztra :DDD
9/9 anonim válasza:
éS = í esz (és-nek mondtam kiskoromban :D)
Etnies = etnisz
C&A = cé und á
Pannonia Allstars Ska Orchestra = pannónia óllsztársz szká orkesztra
Irie Maffia = ájri mafia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!