Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy hívják azt a nőt, aki...

Hogy hívják azt a nőt, aki nem vonzódik és nemi élete szegényes?

Figyelt kérdés
Nem is tudom pontosan hogy adjak definíciót erre. Olyan nő, aki nehezen nyílik meg. Szerintem nem egy gyakori szó, lehet már ki is kopik. Sokat keresgéltem interneten értelmező szótárakban, de mindenhol csak szexuális irányultságokat találtam, viszont ennek a szónak (ahogy tudom) nincs hozzá köze. Ha bárkinek is beugrana, azt nagyon megköszönném.

jan. 8. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Frigid?
jan. 8. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy nehezen nyílik meg, illetve hogy nem érez vonzalmat, az két teljesen külön dolog.

Vannak az aszexuálisok egyébként, köztük van sokféle, van, aki nem vonzódik, van, aki igen, csak nem könnyen. Can, amelyik ettől még él szexuális életet, meg olyan is, aki egyáltalán nem, szóval ez elég nagy gyűjtőfogalom.

jan. 8. 23:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, a frigid az, köszi. Hát nem tudtam pontosan hogy írjam körül, mert csak egy nagyon homályos kép volt róla a fejemben.
jan. 9. 00:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A nehezen nyílik meg és a nem vonzódik teljesen más. A nehezen nyílik meg egyáltalán nem frigid.
jan. 9. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Frigid az, ami nem élvezi a szexet.

De aki nehezen nyílik meg másoknak, nem vonzódik másokhoz, nem kívánja szexet, az NEM frigid!

jan. 9. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!