Aki 1990 előtt járt általános iskolába az tanult oroszul. Ez nem fideszes-nem fideszes kérdése, hanem hogy ki mikor született és akkor mi volt a kötelező nyelv az iskolában.
2023. aug. 12. 10:25
3/11 anonim válasza:
Nagy részük tud, mert abban nevelkedett; és most nosztalgiázik hogy van hasonló párt aki képviseli a komcsi értékrendet.
Ha van egy kis kreativitása valamelyik ifjúsági szervezetnek, akkor a Fidelitas alapszervezeteknek küldhetnének nyelvkönyveket, szótárt.. 🤣😂
2023. aug. 12. 10:26
4/11 anonim válasza:
Well, am én tudni nem oroszul, de ha szól Viktorta, akkor well: am azonnal elkezdeni tanulni oroszul.
Redi or nát?
2023. aug. 12. 10:26
5/11 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, 40 éves vagyok és tudok.
Akkor én most valami paradoxon vagyok? :d
2023. aug. 12. 10:33
6/11 anonim válasza:
30* nem 40 :D
2023. aug. 12. 10:34
7/11 anonim válasza:
#5 Ahogy a nyelvismeret, úgy a bunkóság sem pártfüggő. neked nyelvismereted nincs, de a bunkóság az megvan, örülhetsz.
2023. aug. 12. 10:35
8/11 anonim válasza:
Én sem vagyok Fideszes, viszont tudok valamennyire oroszul, B2 szinten, emellett pedig angolul C2, németül C1 szinten. Nem azt mondom, hogy Tolsztojt eredeti nyelven olvasom, de amikor pár éve Szentpétervárott jártam, a nyelv nem okozott akadályt.
2023. aug. 12. 10:45
9/11 anonim válasza:
Da. Ja gavurju po russzki í po vingerszki. Pocsemu?
2023. aug. 12. 10:51
10/11 anonim válasza:
"Angolul, németül C1-es szinten tudok a magyar nyelv mellett."
Azok nem hasznos nyelvek. Majd mikor aszongyák rúki vérkh, nem fogod megérteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!