Mit jelent az hogy tapadjon a nyelved?
Figyelt kérdés
Szijasztok!!!!
A mai nap folyaman,a Balcsiba furdoztem,mikor megkozelitett egy csoko (roma szarmazasu) csaladi kor
Az egyik pulyanak szimpatikussa valtam,es az egesz csalad (kb 10-15 fo,mint egy capa raj) iranyomba uszott
Az alfa odauvoltott a ficsurnak,aki engem krússolt,hogy tapadjon a nyelved
A kerdesem a kovetkezo: ez megis mi a szent sz@rt jelenthet (bocsy a csunya szoert nem szokasom a trágár beszed)
Koszi a gyors valaszt,szep almokat mindenkinek
Csok csok puszi puszi
2023. jún. 22. 00:00
1/2 anonim válasza:
Nem én vagyok az a nyuszi, de tudom a választ. Jómagam roma családból származom. Ez nálunk a házasság előtti első csókot jelenti.Valószínű a fijú meg akart csókolni és házasságra kérni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!