Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Más is van úgy, hogy évekig...

Más is van úgy, hogy évekig tanult angolul, nyelvvizsgázott, angolul olvas, ír, ért, majd amikor élőben kell beszélni, leblokkol?

Figyelt kérdés
12 évig tanultam az angolt, B2 nyelvvizsgám van, munkával kapcsolatosan angol nyelvű e-mailokat váltok, olvasni, filmezni szoktam angolul, múlt héten pedig külföldön jártam és a társalgás szintű kommunikáció is nagyon nehezemre esett. Konkrétan úgy éreztem, hogy minden tudásom hiába.
2022. okt. 30. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, az egy aktív készség, ami nem jön magától. Gyakorolni kell, aztán bele lehet jönni, de eleinte tényleg piszok nehéz.
2022. okt. 30. 20:27
 2/4 Isti22 ***** válasza:
100%
Igen, én is hasonlóan voltam/vagyok vele, a rossz oktatás egyik ismérve, hogy kommunikálni nem tanítanak meg :) Ahogy 1-es írja, gyakorolni kell ezt is.
2022. okt. 31. 05:39
 3/4 anonim ***** válasza:
A beszédkészséget is csak gyakorolni kell, hiába értesz, olvasol, írsz, az teljesen más készség. El kell kezdeni és nem feladni, nem kerülni az ilyen szituációkat még ha kellemetlen is az elején, hogy csak hallgatsz vagy makogsz.
2022. okt. 31. 15:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs rá sok lehetőségem.
2022. okt. 31. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!