Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit a jelent a lenti mondat...

ByRoT kérdése:

Mit a jelent a lenti mondat angolul?

Figyelt kérdés

Kontextus: két nő beszélget. Mondhatjuk úgy hogy az egyik alkalmazott a másik vezető. Az alkalmazott elment egy küldetésre, hogy az apja egy régi szövetségesét megnyerje az ügyüknek, de az elárulta. A vezető nő ezek után azt mondja az alkalmazott nőnek, hogy reméli, hogy ezután az affér után nem veszti el az emberekbe vetett hitét, mert ez az egyik legjobb tulajdonsága a sok közül. Erre mondja az alkalmazott:

Thank you! They don't always seem like it, but I've picked some winners.

Ez pontosan mit akar jelenteni?

Előre is köszi!

2022. okt. 7. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Az első mondat jelentése "Köszönöm"
2022. okt. 7. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
"Köszönöm Nem mindig tűnnek annak, de kiválasztottam néhány nyertest."
2022. okt. 7. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek, a thank you-t mindenki érti :D

Másodiknak, ezt adja ki a fordító, eddig én is eljutottam, de kontextusba te látod ennek értelmét?... :D

Továbbra is várom annak a válaszát, aki megérti mit is akar ez itt jelenteni, köszi!

2022. okt. 7. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebben a kontextusban valószínűleg arra akar utalni, hogy bár most felsült, de azért voltak nagyon sikeres küldetései is.
2022. okt. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!