Csak én vagyok rosszul az ársapka szótól?
Nem, az ilyen értelmi fogykósok idegesítenek, akik azt hiszik értenek valamihez, közbe meg buták, de azért okoskodnak, azaz mint te is.
Nyugi, senki mást nem idegesít az ársapka szó, mivel ez a megfelelő kifejezés rá. A PCR-nak meg van magyar megfelelője, de az nem a pécéer, de persze a proli hívhatja így, de ne csodálkozzon ha kiröhögik
Kedves utolsó, jó nézni ahogy itt szenvedsz, csak éppen semmilyen példával nem tudtad alátámasztani intellektuális fölényedet.
Beszélsz össze-vissza, maszatolsz már megint - korábban az volt a problémád, hogy mások a PCR-t pécéernek ejtik, most meg az, hogy van rá más magyar szavunk? (Megjegyzem, nincs rá más magyar kifejezés, és ha lenne is, bár nem elegáns, lehet használni az idegen verziót is.)
Az ársapka kifejezés pedig helytelen, fogd már fel a kis egyszerű agyaddal, hogy ilyen értelemben a capnek magyar sapka szóhoz semmi köze.:DD De persze ez a helyes szó, mert ahogy te is írod, ez a megfelelő kifejezés. Imádom az érvelésed. :-)
Mondtam, hogy nem értesz hozzá “ Megjegyzem, nincs rá más magyar kifejezés”
Már hogy ne lenne? Polimeráz-láncreakció a magyar neve, de kit érdekel? Nem pécéer a neve, hiába is akarod a proli tudásoddal belemagyarazni.
“semmilyen példával nem tudtad alátámasztani intellektuális fölényedet.“
Cuki vagy, hogy te azt hiszed, hogy ezt egy vita vagy bármit is bizonyítanod kéne ilyen ostoba kérdés után, de megnyugtatlan, az alacsony értelmi képességed te már bebizonyítottad :)
Vergődj csak tovább, az ársapka kifejezés helyes és nem mellesleg nem újkeletű kifejezés, elhiszem, hogy most hallod először és tanultál valami újat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!