Más is szokott olyat csinálni, hogy egy kedvenc filmjét sorozatát más nyelv(ek)en is meghallgatja?
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 19:36
1/8 anonim válasza:
Igen. De azért random nyelvek felé nem szoktam elkalandozni, csak olyan felé, amit rendesen értek. Pl. vannak filmek, sorozatok, amiket tiniként nagyon szerettem, de magyarul néztem őket. Azokat szívesen megnézem angolul is, mert most már úgy is értem, de nem fogom csak úgy megnézni németül, mert hiába tanultam a nyelvet, nem értem rendesen úgy a filmet. Más nyelveken meg eszembe sem jutna filmet nézni.
2/8 anonim válasza:
Igen, de csak olyan nyelveken, amelyekből valamennyit azért megértek. Sokat lehet tanulni így.
3/8 anonim válasza:
Természetesen én is szoktam filmeket és sorozatokat eredeti v. más nyelveken hallgatni.Legtöbbször angolul és németül,de hallgattam már sorozatot cseh és török nyelven is!
5/8 anonim válasza:
sorozatokat elvből eredeti nyelven nézek, nem vagyok kíváncsi a béna szinkron hangokra. ha nem angol akkor felirattal.
6/8 A kérdező kommentje:
Én összehasonlítom őket miket mondanak mennyire hasonlít a szöveg az eredetire. Meg néha jobban hangzik egy-két másik szinkronszínész hangja, ahhoz képest amit hallgattam/megszoktam. Ezzel szórakozok beírom amit meg akarok nézni és amilyen nyelveket kiad azt meghallgatom. Szerintem tök izgalmas.
2022. júl. 26. 21:36
7/8 anonim válasza:
Roppant izgalmas lehet ugyan azt a sorozatot 3-4x megnézni más karattyoló hangokon.
Nem nézek vissza semmit, főleg nem sorozatot. Örülök, ha egyszer meg tudom nézni, annyi más fontosabb dolgom van.
8/8 hun_74 válasza:
Angolul szoktam nézni, magyar felirattal, ez segít az angol szövegértésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!