Duolingo-val a nulláról egy A2 szintet összelehet hozni?
2-es vagyok
Inkább a nyelvtani részre fektet nagyobb hangsúlyt. Ha végigcsinálod az egészet mondjuk német nyelvből, akkor sok mindent megtanulhatsz, de mint mondtam a szókincsedet nem túl nagy mértékben fogja javítani, sőt...
De amúgy a szótanulás szerintem a legegyszerűbb dolog.
Itt van pár oldal, ahol találsz szókincs gyűjteményeket. Persze ez csak a töredéke annak, ami egyébként az interneten megtalálható, csupán csak érzékeltetni akartam, hogy bőven van lehetőség szótanulásra bármiféle applikáció, könyv vagy szótár nélkül is. Csak guglizni kell.
Beirod a témakört, mondjuk állatok németül, rákeresel és kiad egy csomó lehetőséget.
Fordítok közül pedig, ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ezeket használd:
Goggle fordítót semmi esetre se használj, de tényleg. Nagyon nem megbízható, borzasztóan hibásan fordít.
Nem "összelehet", nincs ilyen szó!
Össze lehet hozni! Igekötős igék helyesírása, ált. isk. 3. osztály!
Minek tanulsz idegen nyelvet, ha még a magyar se megy?
A lingo azért nem az igazi, mert nagyon az alapoktól kezd... és akkora tudást sose fog adni, ami elegendő lehet egy nyelvvizsgához.
El lehet kezdeni, de úgy csináld hogy haladóként indítsd el. Ne kezdőként... Vagy ha annyira nem tudsz angolul akkor nyilván az alapoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!