Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Miért nem beszél a bátyám...

Miért nem beszél a bátyám magyarul?

Figyelt kérdés
Tegnap jött haza Angliából, és alig 3hónapot töltött ott. Most érdekes angolos akcentussal beszél, és nem tud egy bővített mondatot megfogalmazni, hogy ne legyen benne legalább egy angol kifejezés. Anyuékkal közben hetente beszélt telefonon és sok munkatársa is magyar volt. Nem értem, hogy ez most valami felvágás-e, vagy odakint meglágyult az agya?

2022. jún. 1. 00:59
 1/5 Ellewie válasza:
64%
"3 hónapot töltöttem egy angol nyelvű országban, ahol rám ragadt némi nyelvtudás, de az IQ szintem csak addig terjed, hogy prosztó módon játsszam az agyam mások előtt" elég szánalmas..
2022. jún. 1. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A sok angol "megdáneltsz" megtette a hatását,gondolom odahaza se ő a legélesebb kés a fiókban.
2022. jún. 1. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Felvágásból, így akar menőnek tűnni.
2022. jún. 1. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira tipikus 😂 szegényt nem ártana kicsit észhez téríteni
2022. jún. 1. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megszokta, vagy megszokta+hülye. Vagy meggyógyul, vagy nem.
2022. jún. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!