Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tud magyarul Mariska Hargitay?

Tud magyarul Mariska Hargitay?

Figyelt kérdés

Találtam egy oldalt, ahol róla is és az anyjáról is van rövid életrajz. Itt említik meg Mariskáról, hogy egy sereg nyelven beszél, köztük magyarul is. Én úgy olvastam, hogy nem nagyon tud magyarul, magyar apja ellenére. Ti mit tudtok róla?

Az édesanyja (is) híres színésznő volt, korán meghalt. Segítenétek lefordítani ezt a bekezdést, mert a gép pocsékul fordít:

"In 1967, Jayne's life was still moving at full speed. "I will never be satisfied," she said in an interview. "Life is one constant search for betterment for me." Her time was split between a Southern nightclub tour and the production of "Single Room, Furnished," a drama that would become her last film. "Furnished" was directed by Matt Cimber, who Jayne met on the set of "Bus Stop" and later married. On June 29, Jayne was riding in front with Ronnie Harrison and lawyer Sam Brody on the way from a Mississippi nightclub engagement. Her children, Mickey Jr., Zoltan and Mariska sat in the back. As they rounded a curve on a dark stretch of road, the car slammed into a slowed semi. Though the children survived with minor injuries, everyone sitting in the front was killed instantly."

2010. szept. 14. 14:35
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

Innen van!

2010. szept. 14. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. szept. 14. 16:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Előre is megköszönöm annak, aki lefordítja a bekezdést.
2010. szept. 14. 17:25
 4/4 anonim válasza:
7 éves írás, de Mariska ért magyarul, de nem beszéli a nyelvet, csak néhány szót! :)
2017. júl. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!