Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez mit jelent magyarul? A...

Ez mit jelent magyarul? A fordító amit fordít nem értem.

Figyelt kérdés

Thank you for your patience.

Up on checking I can see the

currency reflecting under the

card number ending with xxxx

is PLN because of which you

have been charged for foreign

exchange rate.

Köszönöm a türelmed.

Ellenőrizve látom a

alatt tükröződő valuta

Xxxx-ra végződő kártyaszám

PLN, ami miatt Ön

külföldért vádat emeltek

árfolyam.

2022. febr. 7. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Lényegében felárat számoltak fel a váltásért, mert lengyel zlotyval fizettél a kártyával.
2022. febr. 7. 20:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Eh
2022. febr. 7. 20:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Vagyis ha revolutnál kicsit lejjebb kattintok akkor fizetek 2000 forintot...
2022. febr. 7. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha más pénznemben fizetsz mint ahonnan rendelsz, akkor számolnak fel hasonló díjat, de kb bárhonnan rendelsz, így van.
2022. febr. 7. 20:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké de itt van két sor s ha kicsit lejjebb fog az ujjam akkor fizetek.
2022. febr. 7. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

A szöveg jelentése:

Köszönöm a türelmed. Ellenőrzéskor látom, hogy az xxxx végződésű kártyaszám alatt a pénznem PLN, ami miatt a devizaárfolyamot felszámították.

Ha nem soronként írod be a google fordítóba, hanem folyószövegként, akkor értelmesebb lesz. Így se tökéletes persze, az utolsó rész azt akarja mondani, hogy a devizaváltás miatti költséget számolták fel neked.

Ha jól értem a szituációt, akkor az történt, hogy Lengyelországban akartál fizetni a forint revolut számláddal. Ha létrehozol a revolutban a másik devizában (jelen esetben lengyel zloty) számlát, arra átteszel pénzt a forint számládról, és úgy fizetsz akkor középárfolyamon vált és nincs ez a plusz díj. De ha valaki jobban ért a revoluthoz, akkor javítson ki, én nem olyan rég használom.

2022. febr. 7. 22:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem, Magyarországon fizettem, pontosabban Revolutot töltöttem fel, de gyakran megjelenik ez:

Mindig a kártya pénznemében adj hozzá

pénzt, hogy elkerüld a banki dijakat. A jelek

szerint a kártyád pénzneme EUR. Ennek

ellenére HUF pénznemben adsz hozzá pénzt?

Igen, folytatom

Nem, ebben a pénznemben töltöm fel: EUR.

Hol euróban hol zlotyiban. Ha az igenre kattintok mindentől függetlenül akkor ingyenes ha a nemre akkor fizetős. És valószínű egy kicsit lejjebb volt az ujjam és így nemnek vette...

2022. febr. 7. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!