Kaptuk egy bögrét, és valami fura jel van ráírva. Mit jelent?
A jelet úgy értem, hogy vannak a japán, kínai, meg ilyesmi betűk. Érdekel, hogy mi van ráírva, és csak akkor szeretném használni, ha tudom mi áll rajta.
Itt a link rólla:
Szerintem is Kanji, de mivel nem ismerem annyira őket, ezért nem akartam azt írni, mert lehet nem az.
Igen, én is próbáltam, de nem ismerte fel sajnos, és lerajzolni sem sikerült, pedig többször is megpróbáltam. Ezért kérdeztem meg itt is.
Szerintem ez lesz az: 祿/禄 a ketto elvileg ugyanannak a valtozata
Itt vannak meg lefestett valtozatai: [link]
A baloldali resze az ennek nez ki: 礻
Itt vannak, amikben meg benne van a "礻": [link] szerintem a tobbire nem hasonlit annyira
Nem tudok kinaiul, de ez szerint az oldal szerint [link] azt jelenti, hogy "blessing, happiness, prosperity", azaz "aldas, boldogsag, jolet", ami egesz bogrefeliratosan hangzik :)
Ha esetleg japan, akkor meg ez szerint [link] "fief, allowance, pension, grant, happiness" azaz "huberbirtok, jutattas, nyugdij, penzbeli tamogatas, boldogsag"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!