Hogy mondják németül azt hogy munkásszálló?
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 07:24
2/10 anonim válasza:
Az 1-es teljesen értelmetlen, rossz dolgot ír, a tükörfordítás nem jó!
A helyes megnevezés az Arbeiterwohnheim!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Neten rakereseshez kell ezért fontos a gyakorlati kifejezes
2021. aug. 27. 09:18
4/10 anonim válasza:
Sok esetben a Monteurunterkunft címszó alatt is találsz szállást, kifejezetten fizikai munkások számára.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából a legolcsóbb kéne S azt hinném hogy a munkasszalló a legolcsóbb. Az nem baj ha 6-8 ki tudja hány ágyas a szoba csak legyen zuhany és rendes alvás lehetősége.
2021. aug. 27. 11:52
6/10 A kérdező kommentje:
Illetve nem tudom ez hogy megy, van zárható szekrény ilyen helyeken az értékeknek ahol azok tényleg biztonságban vannak? Vagy ez hogy megy?
2021. aug. 27. 12:42
7/10 anonim válasza:
Nem ártana tudni, pontosabban hol keresel lakhatást, régiónként nagyon eltérö lehetöségek vannak.
Olyan hivatalosan nincs, hogy sokan élnek egy szobában, ezek csak átverös társaságoknál lehetségesek, oda meg épeszü ember nem megy.
8/10 A kérdező kommentje:
Bécs lenne
2021. aug. 27. 15:15
9/10 anonim válasza:
Én Németországra gondoltam eddig, ott nem ismerem ki magam.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!